Voorspoedig 2021

Voorspoedig 2021

Beste klanten, wij wensen u een beloftevol 2021 toe met mooie momenten en bovenal een goede gezondheid . Bedankt voor uw trouw.

Lieve gasten

De feestdagen zijn zopas achter de rug en wij wensen al onze klanten via deze weg graag te bedanken voor hun trouw aan visrestaurant Kelderman. De voorbije (en komende) maanden blijven een beproeving voor de horecasector, maar wij blijven gedreven om Kelderman tot bij u thuis te brengen. Ik hoop jullie allen zo snel mogelijk terug warm te ontvangen in Kelderman voor de volledige beleving van onze degustatiemenu. Speciale dank voor heel het Kelderman-team voor hun inzet en in het bijzonder onze chef Peter Aesaert voor de schitterende eindejaarsmenu’s. Hartelijk dank allemaal voor de waardering voor onze keuken.

Laat ons hopen op een voorspoedig 2021 met veel smaakvolle, gezellige en mooie momenten. Bovenal wens ik iedereen een goede gezondheid toe.

Ik hoop u van harte binnenkort opnieuw te ontvangen, uit passie voor de horeca.

Peter Van den Driesschen
en Kelderman-team