Traiteur degustatiemenu

Traiteur degustatiemenu

Beste klanten, u kan tot eind december 2020 terecht voor onze traiteurafhaling. Wij willen u laten blijven genieten van onze keuken en stellen graag onze nieuwe traiteurmenu voor. Bedankt voor uw trouw.

Onze chef Peter Aesaert laat jullie graag thuis proeven van onze maandelijkse degustatiemenu. Alle weekdagen (’s middags en ’s avonds), zondag (uitsluitend ’s middags) en maandag en dinsdag gesloten.

U kan kiezen uit volgende formules:
2 gangen + dessert (45 euro p.p.)
3 gangen + dessert (60 euro p.p.)
4 gangen + dessert (75 euro p.p.)

Bestellen via mail info@visrestaurant-kelderman.be of telefonisch 053 / 77 61 25. Bestelling graag 24 u van tevoren plaatsen. Dus gelieve dinsdag te reserveren voor woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag of zondagmiddag. De degustatiemenu is ter plaatse af te halen in restaurant Kelderman Parklaan 4, 9300 Aalst.

ALLE WEEKDAGEN VERKRIJGBAAR (zondagavond, maandag en dinsdag gesloten)

MENU VANAF 25 NOVEMBER

CEVICHE VAN ZEEBAARS
Zeekraal – Mierikswortel – Vichyssoise

KAVIAAR (10 gr.)
Supplement 20 euro

KABELJAUW
Mosselen – Curry – Broccoletti

COQUILLES
Pastinaak – Buikspek – Girolles

GRIETBOT
Eekhoorntjesbrood – Witloof – Schaaldierenjus

CITROENTAART
Vanilleijs – Frambozencoulis