Julie brengt eerste bakboek ‘Dubbel zo lekker’ uit

Julie brengt eerste bakboek ‘Dubbel zo lekker’ uit

Julie Van den Driesschen bracht in oktober 2019 haar eerste bakboek Dubbel zo lekker uit. Gesigneerde exemplaren zijn verkrijgbaar in het restaurant.

Julie Van den Driesschen (28), dochter van eigenaar Peter Van den Driesschen, slaat de handen in elkaar met Bake Off kandidate Denise Kuppens, voor een uniek bakboek Dubbel zo lekker. Julie blijft trouw aan de klassieke patisserie met haar geliefde boter, eieren en melk en Denise zorgt voor een lekker vegan alternatief.

Julie is altijd gepassioneerd geweest door patisserie en bakken. Na haar overwinning in Bake Off Vlaanderen 2018, maakte ze haar debuut op Njam tv in het rubriekprogramma “in de mix”. Ze verscheen recent ook als model in de Celebrating women campagne van kledinglijn LolaLiza. Een campagne dat sterke en inspirerende vrouwen in de kijker zet.

Gesigneerde exemplaren door Julie zijn vanaf nu verkrijgbaar bij Kelderman.

Vraagprijs 25 euro.

Julie Van den Driesschen: “Bakken is voor mij een vorm van ontspanning en maakt me instant vrolijk. Ik word gelukkig om anderen te zien genieten van mijn gebak. Dat ik in 2018 uitgeroepen werd als beste hobbybakker van Vlaanderen was een droom die werkelijkheid werd. Dit hele avontuur is onvergetelijk en ik kijk uit naar de toekomst. Een ding is zeker, bakken is meer dan een hobby geworden en ik hoop stiekem van mijn passie mijn beroep te maken. Als journaliste van opleiding hou ik ook van de combinatie bakken en schrijven. Het uitbrengen van een bakboek is dan ook een tweede droom dat nu in vervulling gaat.” 

Een korte biografie

Julie leerde zichzelf alles aan via bakboeken, kookprogramma’s en natuurlijk veel experimenteren en proeven in de keuken.

Ze werd vorige zomer in 2018 uitgeroepen als winnaar van Bake Off Vlaanderen seizoen 2. Een euforisch moment dat haar bevestiging gaf dat bakken meer is dan een passie. Bekijk het onvergetelijke finalemoment hier.

Sinds mei 2019 is ze op verschillende tijdstippen te zien op Njam tv in het kookmagazine “in de mix”. Ze toont daar de basics van het bakken met zes eenvoudige cakes die iedereen moet geproefd hebben. Krijg je ook water in de mond bij het horen van een ultieme chocoladecake met chocoladebotercrème, frisse citroencake met limoncello of kruidige gembercake? Kijk dan zeker elke zondag naar Julies creaties. Lees haar volledige biografie hier.

Volg Julie haar baksels op Instagram @fairytalebaking of volg haar persoonlijke website www.julievandendriesschen.com