Julie Van den Driesschen maakt debuut op Njam tv

Julie Van den Driesschen maakt debuut op Njam tv

Julie Van den Driesschen maakt op 5 mei 2019 haar debuut als TV-chef op Njam tv in het nieuwe kookmagazine “in de mix”. Ze bakt wekelijks een haalbare en lekkere cake voor de bakliefhebber.

Julie Van den Driesschen (26), dochter van eigenaar Peter Van den Driesschen, is altijd gepassioneerd geweest door patisserie en bakken. In haar tienerjaren droomde ze ervan om naar de hotelschool te gaan, maar op aanraden van de papa, behaalde ze met onderscheiding haar diploma Journalistiek aan Thomas More Mechelen en bleef bakken haar vaste hobby.

Julie leerde zichzelf alles aan via bakboeken, kookprogramma’s en natuurlijk veel experimenteren en proeven in de keuken.

Ze werd vorige zomer in 2018 uitgeroepen als winnaar van Bake Off Vlaanderen seizoen 2. Een euforisch moment dat haar bevestiging gaf dat bakken meer is dan een passie. Bekijk het onvergetelijke finalemoment hier.

Vanaf 5 mei is ze elke zondag op drie verschillende tijdstippen te zien op Njam tv in het nieuwe kookmagazine “in de mix”. Ze toont daar de basics van het bakken met zes eenvoudige cakes die iedereen moet geproefd hebben. Krijg je ook water in de mond bij het horen van een ultieme chocoladecake met chocoladebotercrème, frisse citroencake met limoncello of kruidige gembercake? Kijk dan zeker elke zondag naar Julies creaties. Lees haar volledige biografie hier.

Heel het Kelderman-team is alvast enthousiast en wenst haar ontzettend veel succes met haar verdere (bak)carrière. Liefde voor lekker eten zal misschien toch wel wat in de genen zitten.

Julie Van den Driesschen: “Bakken is voor mij een vorm van ontspanning en maakt me instant vrolijk. Ik word gelukkig om anderen te zien genieten van mijn gebak. Dat ik vorige zomer uitgeroepen werd als beste hobbybakker van Vlaanderen was een droom die werkelijkheid werd. Dit hele avontuur is onvergetelijk en ik kijk uit naar de toekomst. Een ding is zeker, bakken is meer dan een hobby geworden en ik hoop stiekem van mijn passie mijn beroep te maken. Als journaliste van opleiding hou ik ook van de combinatie bakken en schrijven. Het uitbrengen van een bakboek is dan ook een tweede droom dat ik wil realiseren.” 

Volg Julie haar baksels op Instagram @fairytalebaking of volg haar persoonlijke bakblog op www.fairytalebaking.com

© Afbeelding Njam