Kerst en nieuwjaar

Kerst en nieuwjaar

‘It’s beginning to look a lot like Christmas…’

In deze bijzondere tijden hoeft Kerst of Oudejaarsavond niet in mineur gevierd te worden. Wij laten u op kerstavond, Kerstmis, oudejaarsavond en nieuwjaarsdag graag thuis genieten van visrestaurant Kelderman.

Onze chef Peter Aesaert heeft twee prachtige degustatiemenu’s voor jullie samengesteld met optioneel bijhorende passende wijn(en) geselecteerd door maître sommelier Guy Van Cauwenberghe. U kan de avond ook starten met onze geliefde aperitief maison op basis van sinaasappel en witte wijn of Champagne Barons De Rothschild. Wij wensen u ondanks de moeilijke maanden een goed eindejaar en een heel voorspoedig en bovenal gezond 2021.

——————-

KERSTAVOND EN KERSTMIS

24 december en 25 december

GANZENLEVER
Brioche – Sauternesgelei

COQUILLES
Pompoen – Bospaddenstoelen

KREEFTENBISQUE

GRIETBOT
Prei – Oester – Witte wijnsaus

FAZANT
“Brabançonne” – Knolselder – Fondantaardappel

PARIS-BREST
Vanilleijs

——————–

OUDEJAARSAVOND EN NIEUWJAAR

31 december en 1 januari

GANZENLEVER
Brioche – Sauternesgelei

ZEEDUIVEL
Mosselen – Prei – Fregola

COQUILLES
Bloemkool – Parmezaan – Macadamianoot

JONGE TARBOT
Kreeft – Spinazie – Nantua

HERTENKALF “Grand Veneur”
Witloof – Vijg – Fondantaardappel

CHOCOLADE
Koffie-ijs – Karamel

——————–

APERITIEF EN WIJNEN

Aperitief maison
€32

Champagne Barons De Rothschild – Brut
€65

de Ladoucette Pouilly – Fumé (wit)
€45

Château Pont De Brion Graves (wit)
€38

Bourgogne Clos Du Château de Meursault (wit)
€45

Puligny – Montrachet Les Tremblots Hubert Lamy (wit)
€75

Château Tayet Cuvée Prestige (rood)
€45

Bourgogne Pinot Noir Château de Meursault (rood)
€45

Brunello Di Montalcino Verbena (rood)
€55

——————–

Hoe reserveren?

U kan kiezen uit drie formules:

3 gangen + dessert : 65 euro p.p.
4 gangen + dessert : 80 euro p.p.
5 gangen + dessert : 95 euro p.p.

Exclusief uw aperitief en/of wijnkeuze.

Bel 0495 / 29 27 05 of stuur een mail naar info@visrestaurant-kelderman.be met de gewenste formule, aantal personen en aangepaste wijnen.

Wanneer?

Reserveren is vanaf 19 november mogelijk.
Kerstavond en Kerstmis: reserveren uiterlijk tot 18 december.
Nieuwjaar en oudejaarsavond: reserveren uiterlijk tot 25 december