Over ons

Over ons

Welkom bij visrestaurant Kelderman. Heerlijk tafelen in een gezellig interieur waar gastronomisch genieten gecombineerd wordt met een warme, huiselijke sfeer. Maak kennis met het Kelderman-team.

Patron en gastheer Peter Van den Driesschen is voor velen, die Kelderman in het verleden eerder bezocht hebben, geen onbekende meer. Zo verwelkomt Peter al meer dan 30 jaar met veel flair en enthousiasme zijn gasten. Sinds juni 2017 runt hij visrestaurant Kelderman zelf samen met zijn jong en dynamisch team.

“Mensen gelukkig maken is mijn grootste geluk.” – Peter

Chef Peter Aesaert is onze nieuwe gepassioneerde chef die houdt van de echte Franse klassiekers. Peter heeft zijn sporen verdiend in bekende huizen als Comme chez Soi, Het Laurierblad, Hof van Cleve… Hij wordt bijgestaan door Ayrton en Aline, twee jonge chefs boordevol energie en passie voor de keuken.

“De pure smaak van een topproduct boven alles…” – Peter A.

“Passie voor het product…” – Ayrton 

“Creatief met handen en geest.” – Aline

Jeroen Everaert is degene die zich ook al vele jaren voor de gasten inzet o.a. in de keuze van wijnen en aperitieven. Hij is geboren met een glimlach op zijn gezicht. Vanaf eind augustus wordt het zaalteam versterkt door Elias Sergoyne.

“Goede wijn behoeft geen krans.” – Jeroen