Traiteur degustatie 20/01

Traiteur degustatie 20/01

Ontdek onze nieuwe degustatiemenu vanaf woensdag 20 januari 2021. Wij wensen u een goede start van 2021 met veel genot en mooie momenten, maar bovenal een goede gezondheid.

Degustatiemenu vanaf 20/01/2021

KREEFT
Prei – Vinaigrette kreeft

KAVIAAR (10 gr.)
Supplement 20 euro

ZEEBAARS
Bordelaise – Sjalot – Beukenzwam

LANGOUSTINES
Nantua – Gebakken rijst

ZEETONG “OSTENDAISE”
Spinazie – Duchesse aardappel

FRANGIPANE
Appel – Chiboust – Kaneel

APERITIEF EN WIJNEN

U kan vrijblijvend bij uw degustatiemenu vragen naar ons aanbod wijnen en/of aperitieven. Vraag er naar bij afhaling van uw bestelling en Peter Van den Driesschen staat u graag te woord.

Aperitief maison
€32

Champagne Barons De Rothschild – Brut
€65

de Ladoucette Pouilly – Fumé (wit)
€45

Château Pont De Brion Graves (wit)
€38

Bourgogne Clos Du Château de Meursault (wit)
€45

Puligny – Montrachet Les Tremblots Hubert Lamy (wit)
€75

Château Tayet Cuvée Prestige (rood)
€45

Bourgogne Pinot Noir Château de Meursault (rood)
€45

Brunello Di Montalcino Verbena (rood)
€55

——————–

Hoe reserveren?

U kan kiezen uit drie formules:

2 gangen + dessert : 45 euro p.p.
3 gangen + dessert : 60 euro p.p.
4 gangen + dessert : 75 euro p.p.

Exclusief uw aperitief en/of wijnkeuze.

Bel 0495 / 29 27 05 of stuur een mail naar info@visrestaurant-kelderman.be met de gewenste formule en aantal personen.

Wanneer?

Minstens 24 uur op voorhand te reserveren voor afhaling.