Traiteur degustatie 14/04

Traiteur degustatie 14/04

Ontdek onze nieuwe degustatiemenu vanaf woensdag 14 april 2021. Wij wensen u een goede start van 2021 met veel genot en mooie momenten, maar bovenal een goede gezondheid.

Degustatiemenu vanaf 14/04/2021

GEMARINEERDE ZALM
Zure room – Oester – Waterkers

KAVIAAR
Suppl. 20 euro p.p.

TARBOT
Asperges – Morilles – Nantua

GANZENLEVER
Porto – Rabarber 

KABELJAUW
Broccoletti – Tomaat – Parmezaan

PASSIEVRUCHT
Frambozen – Vanille Bourbon ijs

APERITIEF EN WIJNEN

U kan vrijblijvend bij uw degustatiemenu vragen naar ons aanbod wijnen en/of aperitieven. Vraag er naar bij afhaling van uw bestelling en Peter Van den Driesschen staat u graag te woord.

Aperitief maison
€32

Champagne Barons De Rothschild – Brut
€65

de Ladoucette Pouilly – Fumé (wit)
€45

Château Pont De Brion Graves (wit)
€38

Bourgogne Clos Du Château de Meursault (wit)
€45

Puligny – Montrachet Domaine Roux (wit)
€85

Château Tayet Cuvée Prestige (rood)
€45

Bourgogne Pinot Noir Château de Meursault (rood)
€45

Brunello Di Montalcino Verbena (rood)
€55

——————–

Hoe reserveren?

U kan kiezen uit drie formules:

2 gangen + dessert : 45 euro p.p.
3 gangen + dessert : 60 euro p.p.
4 gangen + dessert : 75 euro p.p.

Exclusief uw aperitief en/of wijnkeuze.

Bel 0495 / 29 27 05 of stuur een mail naar info@visrestaurant-kelderman.be met de gewenste formule en aantal personen.

Wanneer?

Minstens 24 uur op voorhand te reserveren voor afhaling.