“Mensen gelukkig maken is mijn grootste geluk.” – Peter
Chef Peter Aesaert is onze gepassioneerde chef die houdt van de echte Franse klassiekers. Peter heeft zijn sporen verdiend in bekende huizen als Comme chez Soi, Het Laurierblad, Hof van Cleve…
Hij wordt bijgestaan door een team jonge chefs boordevol energie en passie voor de keuken.
“De pure smaak van een topproduct boven alles…” – Peter A.
Caro Notte is al meer dan zeven jaar de verantwoordelijke van de zaal, een rol die ze met enorm veel flair vervult. De wensen en noden van de gasten te vervullen is haar passie. Dankzij haar charmante uitstraling is ze een onmiskenbare aanwezigheid die bijdraagt aan de unieke sfeer van restaurant Kelderman.
Guy Van Cauwenberghe is onze sommelier die zich voor onze gasten inzet in de keuze van wijnen en aperitieven. Hij staat je graag te woord bij de keuze aan de kaart en maakt voor jou een mooie selectie van aangepaste wijnen bij de degustatiemenu.