Welkom bij visrestaurant Kelderman. Heerlijk tafelen in een gezellig interieur waar gastronomisch genieten gecombineerd wordt met een warme, huiselijke sfeer. Maak kennis met het Kelderman-team.
 
Patron en gastheer Peter Van den Driesschen is voor velen, die Kelderman in het verleden eerder bezocht hebben, geen onbekende meer. Zo verwelkomt Peter al meer dan 38 jaar met veel flair en enthousiasme zijn gasten. Sinds juni 2017 runt hij visrestaurant Kelderman zelf samen met zijn jong en dynamisch team.

“Mensen gelukkig maken is mijn grootste geluk.” – Peter

Chef Peter Aesaert is onze gepassioneerde chef die houdt van de echte Franse klassiekers. Peter heeft zijn sporen verdiend in bekende huizen als Comme chez Soi, Het Laurierblad, Hof van Cleve
Hij wordt bijgestaan door een team jonge chefs boordevol energie en passie voor de keuken.

“De pure smaak van een topproduct boven alles…” – Peter A.

Caro Notte is al meer dan zeven jaar de verantwoordelijke van de zaal, een rol die ze met enorm veel flair vervult. De wensen en noden van de gasten te vervullen is haar passie. Dankzij haar charmante uitstraling is ze een onmiskenbare aanwezigheid die bijdraagt aan de unieke sfeer van restaurant Kelderman.

Guy Van Cauwenberghe is onze sommelier die zich voor onze gasten inzet  in de keuze van wijnen en aperitieven. Hij staat je graag te woord bij de keuze aan de kaart en maakt voor jou een mooie selectie van aangepaste wijnen bij de degustatiemenu.