Voorgerechten

GEPOCHEERD EI
Garnalen – Prei – Mousseline

LANGOUSTINE
Drie bereidingen

OESTERS KELDERMAN
Champagne – Kaviaar – Geplette polderaardappel

KONINGSKRAB
Pijlinktvis – Risotto Nero
Supplement Kaviaar 10 gr.

MOSCOVITE AARDAPPEL

GANZENLEVER
Porto – Appel

 

Hoofdgerechten

ZEETONG
Meunière – Frietjes

ZEETONG
“Fernand Point”

TARBOT
Moot – Gepocheerd – Mousseline

BEEKRIDDER
Eekhoorntjesbrood – Groene kool – Mousseline met vin d’Arbois

ZWEZERIK
Krokant gebakken – Mousseline-aardappel – Mosterd

 

Desserten

DAME BLANCHE
Vanille Bourbon – Warme Chocolade – Chantilly room

CAFÉ GLACÉ
Vanille Bourbon – Khalua – Chantilly room

SABAYON
Champagne – Vanille Bourbon

CRÊPE NORMANDE
Appelen – Calvados – Vanille Bourbon

CRÊPE SUZETTE
Sinaasappel – Grand Marnier – Vanille Bourbon

SELECTIE KAZEN KAASMEESTER SCHOLLAERT