Traiteur

Traiteur

Beste klanten, met de nieuwe verstrengde coronamaatregelen zijn wij spijtig genoeg genoodzaakt om visrestaurant Kelderman opnieuw tijdelijk te sluiten t.e.m. eind december 2020. Wij willen onze gasten laten blijven genieten van onze keuken en laten u graag onze nieuwe traiteurmenu ontdekken. Bedankt voor uw trouw.

Onze chef Peter Aesaert laat jullie graag thuis proeven van onze maandelijkse degustatiemenu. Alle weekdagen (’s middags en ’s avonds), zondag (uitsluitend ’s middags) en maandag en dinsdag gesloten.

U kan kiezen uit volgende formules:

2 gangen + dessert (45 euro p.p.)

3 gangen + dessert (60 euro p.p.)

4 gangen + dessert (75 euro p.p.)

Bestellen via mail info@visrestaurant-kelderman.be of telefonisch 053 / 77 61 25. Bestelling graag 24 u van tevoren plaatsen. Dus gelieve dinsdag te reserveren voor woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag of zondagmiddag. De degustatiemenu is ter plaatse af te halen in restaurant Kelderman Parklaan 4, 9300 Aalst.

ALLE WEEKDAGEN VERKRIJGBAAR
(zondagavond, maandag en dinsdag gesloten)

MENU VANAF 25 NOVEMBER

CEVICHE VAN ZEEBAARS
Zeekraal – Mierikswortel – Vichyssoise

KAVIAAR (10 gr.)
Supplement 20 euro

KABELJAUW
Mosselen – Curry – Broccoletti 

COQUILLES
Pastinaak – Buikspek – Girolles

GRIETBOT
Eekhoorntjesbrood – Witloof – Schaaldierenjus

CITROENTAART
Vanilleijs – Frambozencoulis