De Filatuur voor Kelderman

De Filatuur voor Kelderman

In restaurant Kelderman kan u genieten van een uniek en sfeervol kader. Samen met De Filatuur Art Space laten we u ook graag kennismaken met de werken van Belgische en internationale kunstenaars via een permanente tentoonstelling.

Toen stichter Hubert Kelderman nog achter het fornuis stond, hingen er al kunstwerken in het restaurant. En deze traditie wordt voortgezet. De Filatuur Art Space zet een permanente tentoonstelling op van Belgische en internationale kunstenaars.

De huidige tentoonstelling toont werk van Peter Weidenbaum, Yves Velter, Kurt Stallaert, Nico Vaerewijck, Andris Eglitis en Wim Van der Celen.

Voor meer info in verband met de werken die bij Kelderman worden tentoongesteld, kan u contact opnemen via info@defilatuur.be of op 0476/73 49 98. Ontdek alle werken hier.