Gastheer van het jaar
Een hele eer om de bekroning van ‘Gastheer van het Jaar 2025’ in ontvangst te mogen nemen van Gault&Millau.
“Lieve gasten
Wat een eer om de titel ‘Gastheer van het Jaar 2025’ van Gault&Millau in ontvangst te mogen nemen. Na meer dan 37 jaar in visrestaurant Kelderman jullie gastheer te mogen zijn doet deze erkenning echt plezier.
Dit betekent veel voor mij. Ik wil Gault&Millau daarom van harte bedanken voor deze prachtige prijs en de erkenning van mijn passie voor het vak als maître d’hôtel en gastheer.
Deze award is niet alleen een bevestiging van mijn passie voor de horeca, maar ook van het harde werk en de dagelijkse inzet van onze chef Peter Assaert en iedereen die deel uitmaakt van ons Kelderman-team. Samen zorgen we ervoor dat elke gast een bijzondere ervaring kan beleven in visrestaurant Kelderman.
Dank jullie wel voor het vertrouwen en de steun. Ik kijk ernaar uit om jullie opnieuw te mogen verwelkomen!”
Warme groeten
Peter Van den Driesschen