Voorgerechten
GEPOCHEERD EI
Garnalen – Prei – Mousseline
SINT-JACOBS
Groene kool – Cevenne-ui
OESTERS KELDERMAN
Champagne – Kaviaar – Geplette polderaardappel
KONINGSKRAB
Tomaat – Basilicum – Witte wijnsaus
Supplement Kaviaar 10 gr.
KREEFTENSTAART
Ravioli – Nantua
MOSCOVITE AARDAPPEL
GANZENLEVER
Porto – Appel
Hoofdgerechten
ZEETONG
Meunière – Frietjes
ZEETONG
“Fernand Point”
TARBOT
Moot – Gepocheerd – Mousseline
GRIETBOT
Vergeten groenten – Mousseline met Pickles
ZWEZERIK
Krokant gebakken – Kasteelaardappel – Mosterd
Desserten
DAME BLANCHE
Vanille Bourbon – Warme Chocolade – Chantilly room
CAFÉ GLACÉ
Vanille Bourbon – Khalua – Chantilly room
SABAYON
Champagne – Vanille Bourbon
CRÊPE NORMANDE
Appelen – Calvados – Vanille Bourbon
CRÊPE SUZETTE
Sinaasappel – Grand Marnier – Vanille Bourbon
SELECTIE KAZEN VAN TRICHT