De Filatuur voor Kelderman

De Filatuur voor Kelderman

“Het oog wil ook wat” – niet alleen op het bord, maar ook visueel in de zaal prikkelen wij graag uw zintuigen. In ons restaurant kan je genieten van Belgische en internationale kunstenaars i.s.m. de Filatuur Aalst.

Visrestaurant Kelderman in Aalst behoort met een ster in de Michelingids en een 16/20 van Gault & Millau tot de gastronomische top van Vlaanderen. Toen stichter Hubert Kelderman hier nog achter het fornuis stond, hingen er al kunstwerken in het restaurant. En deze traditie wordt voortgezet. De Filatuur Art Space zet bij Kelderman een permanente tentoonstelling op van Belgische en internationale kunstenaars.

De huidige tentoonstelling toont werk van Peter Weidenbaum, Yves Velter, Kurt Stallaert, Nico Vaerewijck, Andris Eglitis en Wim Van der Celen.

Contact
Jean-Jacques De Gucht
0476 73 49 98
info@defilatuur.be

De Filatuur Aalst
Tragel 6 – 9300 Aalst